nagybalo-eletem

nagybalo-eletem

mai nap

2017. október 30. - nagybalo

ma van október 30 adika és ez a hét teljesen pihenéssel fog elmenni . Jővő hét csütörtök este megyek ki angliaba repülővel a ryanair-el. mákom volt mert elsőbbséggel fogok beszálni :D várom már a november 9 edikét mert jó lessz repülni végre megint. meg van már pár zacskó dohányom ami jól fog jönni angliaban mert ügyebár én cigizek és ott meg drága a cigi. Úgy terveztem hogy majd mielött megyek dolgozni anyáméknál leszek egy hetet vagy pár napot de sajna nem igy jött össze . ez van ezt kell szeretni . majd meglátogatom őket ha lessz úgy pénzem mert kicsit drága az uber ahozz hogy csak úgy oda menjek meg vissza kicsit kell majd spórolnom mert ha meglátogatom őket akkor velük el akkarok menni majd vásárolni ruhákat meg ilyeneket :D

A bejegyzés trackback címe:

https://balintmegyanglia.blog.hu/api/trackback/id/tr8312948855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

derMedve 2017.10.31. 07:54:50

Üdvözletét küldi Vecsésről, a "a kakasülő felett mindig kék az ég" ácsbrigád, Laller the boss, Laci a fősegéd, és az adomviszemhozomLaci. Dohányt, energiaitalt spejzolj Johny.. Elkel majd. Jo utat.
süti beállítások módosítása